Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
churp-churp tipu ?
Posted on Tuesday, December 13, 2011 @ 4:04 PM < 1 jagiya >
churp-churp hanya sebuah penipuan .

kata diorang lahh .


buat suspen je kann ?
kenapa semua tak na percaya ni .
churp-churp tak tipu lah .
kalau ta buat ape lahh deeja register .
and buat ape lah deeja suruh kalau benda tuh tipu .
hishh korang nihh . saya bukan kawan makan kawan lah ,
disebabkan ketidakpercayaan korang ,
deeja terpaksa buat entri pasal churp-churp ni .
even churp-churp deeja belum penah caashout.
haha .
tapi sebelum tuh , korang register kat sini dulu .


  •  sign in dekat Facebook korang .
  • then korang ikut je lah ape dia suruh .
  • pastikan maklumat semua diisi dengan betul 
  • lastly , click reward then share lah kempen-2 tuh .
senang kan ? 
lagi bagus kalau korang ada blog .
so fikir-fikir lah .
klik sini kalau korang dah register .
tuh je yang deeja dapat tolong .