Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Tutorial : High Messy Bun
Posted on Thursday, January 26, 2012 @ 10:33 PM < 1 jagiya >
hari ini deeja teringin pula nak post tutorial untuk rambut .
siapa yang bertudung boleh buat dalam rumah yang tak bertudung tu bolehlah buat masa nak hangout or pergi jalan-jalan ke .

so , lets start !
1.Huraikan rambut anda yang panjang tuh , then tarik ke atas . macam ni .
picture from this place
2.secondly ,rambut yang sudah ditarik tadi putar-putar kan , like this
faham ?
3.gulungkan sampai jadi macam ni .
ta tahu na terangkan,so, tengoklah.
4.lastly , ikat dengan getah supaya tidak terburai hair bun korang tuh tadi .
cam gituh.
selesai , senang kan ? test lah okey . simple saja lah .

p/s:na nampak lebih natural , tarik-tarik sikit rambut tuh . and if na nampak comel letak lah hairclip yang cute miut ! ;3