Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
kawan dan bola ?
Posted on Sunday, February 5, 2012 @ 4:20 PM < 0 jagiya >
deeja baru ja balik dari ziarah kawan kat hospital .
she such a good friend for me .
kesian tengok dia . dahlah kurus makin kurus dah .
mak dia cakap deeja orang first datang jenguk dia .
mana kawan dia yang lain ? ehh korang tak reti nak pergi tengok dia ke ?
dulu time sihat korang ada , time sakit ni pergi lah jengah . 
ni tak . ye lah buzy sangatlah kan ~ nak SPM . 
kalau deeja yang sakit , agak agak ada ke yang nak datang jenguk ,
hmmmpp .
apalah , itu ke kawan ?


close cerita itu ~
buka cerita baru .

hari ini dengar Malaysia nak lawan Bahrain lagi .?
ye ke ?
boleh menang ke Malaysia ?  
wahhh ~ insyaallah boleh !
teruskan menyokong Malaysia for the rest of your life !
MALAYSIA HWAITING !

bbashang!
p/s : salam maulidur rasul for muslim ~ :3