Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
new look ;3
Posted on Friday, February 24, 2012 @ 8:07 PM < 0 jagiya >
hello and a very good night to all my readers ~
guess what ? deeja dah tukar blogskin ! haha . tuh pun nak kecoh ek . suka hati lah . blog saya , saya punya suka lah . ;) . acctually nak sangat belajar buat blogskin sendiri tapi buzy sangat . tak sempat pula .nak study itu ini . homework pun banyak . exam lagi . dah lah kena buat correction 100 kali . haha . bengang betul .
oh ya ! nak minta tolong korang LIKE fanpage deeja . boleh tak ? alah like je . nanti deeja like fanpage korang balik . boleh lah ehh ~~ boleh lah . CLICK HERE . million thanks fer you ! ;3 . siapa siapa yang ingin fanpage nya DI LIKE sila tinggal kan link fanpage anda di comment box . kerjasama anda amat di hargai .

OK LAH NAK BUAT CORRECTION . (banyak lah cikgu~)

kalau tulis ni , semangat lah jugak . haha
byebye ! 

p / s : LE TOUR DE LANGKAWI + JOM HEBOH dekat MELAKA kan ?