Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
wordless wednesday
Posted on Wednesday, February 1, 2012 @ 10:42 PM < 0 jagiya >
assalammualaikum dan selamat sejahtera .
saya cik deeja melapor kan bahawa homework pada minggu ini sangat banyak .
Oleh itu , pengupdate-AN blog tidak dapat dilakukan .
saya menghulur tangan memohon kemaafan daripada follower-follower yang saya sayangi .
hahaha .
seriously , memang banyak sangat homework sampai tak boleh nak update .
ni pun curi-curi update sementara mencari maklumat untuk homework ~ .
sorry bangat ya non ! mianhae chingu ~

senarai homework hari ini 

  • chemistry
  • sejarah
  • biology
  • bahasa melayu
  • english
  • math
nampak macam tak banyak kan ? tapi kalau nak senarai kan pecahan-pecahan nya memang tak terkata banyak nya . nak buat macam mana kan kata nak straight As .
sekarang dah masuk bulan 2 . huh ~~~ stresseu !!!!!!! bak kata GARY .


ok lah maaf membuang masa korang membaca entry kesengalan deeja yang tak da maklumat pun .
nak pergi sambung homework . !
buh-bye ~ :*