Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
apa ? !
Posted on Thursday, March 8, 2012 @ 8:35 PM < 0 jagiya >
[gambar hiasan]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rasa nak jerit kuat-kuat !
guess what ? peristiwa yang paling deeja tunggu tunggu dah datang ! sangat-sangat excited .
dah lama deeja tunggu . rindu dah menebal dah ni ~ lastly , they come again !
SHINEE COMEBACK
nae saranghaneul oppas , i waiting for you about one year , now you will comeback ! thanksss ~~~
 mesti korang tertanya tanya apahal deeja excited sangat . bila group lain comeback takda pulak .kankan ?
siapa yang dah lama follow deeja , or dia baca blog deeja dari permulaan . dia mesti tahu . ;3 . so , untuk maklumat follower yang deeja sayangi , SHINee is my special group . they make me feel in love wit kpop . they are the best among the best , and they comeback now selepas satu tahun tak muncul-muncul . siapa yang tak happy kann . contoh lah : special boyfriend korang pergi kerja kat overseas tak balik-balik . mesti korang rindu kan . macam tuh lah deeja rasa . something yang special mesti kita rasa macam tuh . kan kan ? okay lah setakat tuh jer . ni picture TEASER hubby deeja . CHOI MINHO

omo ! sexy kan ?