Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)
Posted on Thursday, March 22, 2012 @ 5:22 PM < 1 jagiya >
hai readers ~ ;3 hari ini deeja nak try join GA lagi . masuk yang ni dah 3 kali join GA . menang nya tak pun . haha . tapi tak apa lah kan . kalau ada rezeki insyaaallah boleh menang . kalau dah tak ada nak buat macam mana kan . so , lets start now ! okey okey okey . GA kali ni di buat oleh kakak MANJA .

banner

 tekan banner kat atas tuh kalau nak tahu hadiah syarat and so on ye ? semua dah di maklumkan oleh kak MANJA di blognya .

SOALAN : WHY IM LIMITED EDITION ?

Why I think I’m limited edition bcoz its hard to find someone who love to make joke but demure . im kinda shy girl . did not talk a lot . but I got so many ideas to make people laugh . moreover , i always wearing baju kurung  anywhere I go . I hate wearing jeans and tshirt because I feel “rimas”.  and selain itu , I act cute only wit my mum neither my papa nor bro or sis or frens . I feel uncomfortable if there r a boy or many boy around me . though dia adalah kawan sekelas and I don’t save boy number except father and brother .. o ya ! I got stomachache everyday  at school . do you have that ? nope ! is limited for me . that’s all . cukup tak cukup tak ?
nak lagi ke ? emm , saya fobia darah tapi cita-cita nak jadi doktor . patut ke .okay dah lah . cukup kan ? cukuplah ~~~ 


sorry , grammar terabur . haha . itu je lah sebab sebab nya . tak panjang pun . 
 
hadiah yang saya impikan 
1. SEXY BAG by   Bags Aholic (Nurul Numan) 
2. HANDMADE NOTEBOOK by  Achi's Handmade
3. CUTE NECKLACE by NayZa Collection


FACEBOOK : SITIDEEJA 


-THE END-


guys doakan deeja ! ;3 ppyong !