Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
mollayo
Posted on Saturday, March 17, 2012 @ 2:20 AM < 0 jagiya >
annyonghaseyo chingu ya !
okay . alright . ok . so , hmmm . what should i talk about gaiss ? i dont even know . im just babbling with myself right ? ye lahh . u all semua tak kisah pun deeja post pasal apa ~ deeja bukan blogger POPULAR pun kan . saya tahu saya memang tak berbakat dalam bidang berblogging ni tapi saya try jugak . tak apa lah asalkan dapat memuaskan hati deeja dan tidak menyakiti sebarang pihak . [closed story]
nak cakap ni , kalau-kalau ada yang nak difollow tinggalkan jejak dekat chatbox . korang cakap 'visit' , 'walking'  or whateva , deeja akan follow . dont worry . bukan apa , deeja cuma terharu bersyukur sebab ada jugak orang singgah kat blog ni . hahaha . REWARD lah kiranya . manakala blog yang deeja kunjungi sometimes follow , sometimes tak , sebab badmood line internet jadi lembbab . so sorry . Lagi satu , kepada yang tersinggah blog ni , followlah kalau anda rasa blog ni menarik hati and penuh informasi . senang cerita , korang suka lah . deeja memerlukan follower yang ikhlas . tak best jangan follow , best baru follow . tiada paksaan atau kemestian . deeja tak kan cakap 'I DAH FOLLOW YOU ,YOU TAK RETI NAK HIT BACK ?' . no no no . deeja tak macam tuh . kalau lah pernah jumpa . im sorry . ;) .
SATURDAY's INFORMATION
ada siapa-siapa yang minat bershopping secara online tak ? deeja memang tak pernah lah . sebab takut tak sampai and masalah nak bank in . tapi kepada yang biasa bershopping secara online , deeja ada satu SITE yang sesuai dilawati . hoho . deeja biasa beli jugak tapi melalui CATALOG . barang-barang dia ok lah . ada macam-macam and harga affordable . PEMINAT KPOP , ada barang-barang yang berkenaan , eg : keychain , sticker and macam-macam lagi . so take a look lah . saja nak kongsi dengan korang . laman nya di SINI . jangan risau ini bukan link churp-churp , nuffnag or so on . take a look lah ye . SELAMAT BERSHOPPING .


p/s : maybe ada yang tahu kan ? so have fun !