Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
SHERLOCK 대박 !
Posted on Monday, March 19, 2012 @ 4:34 PM < 0 jagiya >
hello darlings ! how r you ? i have a big incredible news ! SHINee dah keluar album baru ~ ingat nak update semalam , memandangkan semalam tak sempat sebab menunggu SHERLOCK keluar terpaksa post hari ini . ''alahh ~~ cerita dah lapuk lah ! aku dah tahu dah .'' ada deeja kisah ! blog deeja . suka hati lah ~ ;P . haha . maaf terkasar bahasa . takda lah  . joking . peace V^^ .deeja tahu korang dah tahu tapi deeja nak korang tahu lebih lanjut lagi .

the truth is semalam kan deeja tunggu sampai pukul 11.00 dekat twitter . semata-mata sebab nak trending kan #SHINeeSHERLOCK . tapi deeja rasa maybe tak trending worldwide . just trending dekat INDONESIA and SINGAPORE sahaja . dekat Malaysia pun tak . takda eah SHAWOL dekat Malaysia ? mungkin takada twitter kot . tak percaya #SHINeeSHERLOCK trending dekat INDONESIA and SINGAPORE ?
nih ada bukti dekat sini . lai lai ! mai mai !



dah percaya ? SHERLOCK juga trending dekat NAVER search . nak bukti jugak ke ? allright . take a look here baby ! ;3

klik gambar untuk lebih jelas


do you believe it or not , i dont care . what i care is SHINee is the BEST GROUP .

#SHINeeSHERLOCK zzang !