Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
undefined problem .
Posted on Monday, March 12, 2012 @ 1:10 PM < 0 jagiya >
hi sayangss ~ . school holiday is starting . but no holiday for me . why ?
sebab cikgu cakap " kalau awak rasa cuti ni untuk awak bercuti , jangan haraplah SPM awak bagus ! "
its right so hari ini ada tuition class from 8 until 11.30 am . wahh 3 hours chemist 's class . bersemangat betul nak belajar coz harituh friday absent sebab demam . excited lak tuh .

masuk kelas perut buat hal pulak ! act like nothing happen just sakit perut biasa . sampai dah tak tahan sangat berlari pergi toilet . setengah jam duduk dalam tuh . *duduk je*  kesian kann . last-last , deeja decide to go home . haha . memang tak tahan sangat . i cant do anything accept crying . rasa sangat - sangat rugi sebab dah tertinggal banyak sub topic hari ini . teacher , im sorry .! i dont know what is my problem . i got stomachache everyday but only in school . its just fine bila dok guling-guling kat rumah ni . anyone knows what is my disease . ? any doctor here ? put your hands up ! .


p/s : maybe , penangan nasi goreng kampung semalam kot !