Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Hard Decision .
Posted on Monday, April 16, 2012 @ 12:33 AM < 0 jagiya >
you olls , deeja telah memutuskan ----- hubungan dengan CHOI MINHO . Oh Nooooo ! . tidak tidak tidak sama sekali . Im not letting he go , until he found someone precious for him . ;3 . hoho . wahh ~ serious-serious , tak boleh ler nak serious . actually , deeja decided to teruskan blogging . muahahha . teruknya . harituh kemain lagi nak berHIATUS . cehh . sekarang sudah lain pula . Normal lah , people change with time right ? but not cancel ya , delay ja . when the absolutely right times , i will do it for real . ;) . selamat mengwasting time reading my superb mengarut post yaw ! haha . invite lah kawan-kawan korang untuk follow deeja . and like fanpage deeja okay baby ! . if ada 'hows and whys' questions , ask me freely at twitter or FB , im not sombong person tau . you tanya i jawab . i tanya ? you jawab lah . jangan pulak tanya benda yang ridiculous , memang tak lah , nak jawab !

contoh soalan-soalan membawa maut
1.  Awak dah kahwin kan ? *huh ?
2. Awak ada anak berapa ? *tua sangatke aku ni
3. Boleh kenal dengan abang awak tak ? *saya tau abang saya comel XDD
4. Saya nak bunuh awak boleh ? *ada ke ? =,=
and so on . weirdo sungguh mu ni .

understood now ? i hope dah , okay . tanya something yang bermakna okay . banyak sangat okay lah deeja ni kankan ? dah macam abang mus JOHARA . okay okay okay ~~~~ . hahaha . dah habis story . bye gaiss !



p/s : picture source ? its mine leii ~ thats why nampak so buruk kan .