Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Jom ikut saya ~
Posted on Sunday, April 22, 2012 @ 10:14 PM < 0 jagiya >
Gaiss ! nice to see you again . hehe . bout the title post hari ini . JOM IKUT SAYA ! mesti korang tertanya-tanya  nak ikut deeja kemana kan-kan ? hoho . actually deeja nak pergi holiday dekat SEOUL . Jom lah join . Pergi balik deeja support ~ nak tak ? kalau nak , sila like fanpage deeja dan follow blog and twitter deeja ini . senangkan . ? FIRST COME FIRST SERVE .  XDD . haha . ***JOKE*** wahh , untunglah kalau dapat pergi korea free kan ? haha . hadoi , ta mampu lahh ~ tapi nanti kalau deeja jadi THE RICHEST GIRL IN THE WORLD , deeja bawa korang pergi korea ramai-ramai . Doakan lah . ;)  sebenarnya , deeja nak ajak korang follow TWITTER deeja . Jomlah . Siapa follow deeja  , deeja follow back . tapi jangan pula unfollow deeja bila deeja dah follow tuh . tak baik taw . follow mesti ikhlas . bolehkan kalau sekali sekala minta tolong korang follow deeja . bolehlah bolehlah . ;D lemme tell you something , kind-hearted person will get some precious love from others . tiada paksaan sama sekali . Ignore this post if you think imma beggar .


FANPAGE
https://www.facebook.com/blogsitideeja

thats all fer today ! wanna take a nap now . bbye baby ! *ppoing-2