Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Segmen : Running Man L.o.v.e.R by FafaRamlan
Posted on Sunday, August 12, 2012 @ 6:23 AM < 0 jagiya >
thanks to this cute little girl for tagging me . tak busy so ill do it . :) lagipun , antara variety show yang melambak-lambak dekat tv tuh , RM memang wajib tengok . XD

tekan banner kalau nak join k .
Lets start !

1.Siapakah peserta Running Man yang paling anda minati ? why ?
ehemm . siapa ekk ? Jaesuk kot . hoho . Jongkook pun . Jihyo juga . ahaha . 3J . susahlah nak pilih . kenapa ? sebab diorang bertiga are the most powerful member dalam RM . yang lain semua lembek . lagi lagi Seokjin . HAHA

2.Siapakah peserta Running Man anda kurang minat ? why ?
Kwangsoo ! dia over giler . tak minatnya ~~ . mostly bila ada tetamu . oho . meluat haha . 

3.Siapakah tetamu RM yang paling anda suka ?
SNSD . Choi Minho pun ada juga kan-2 ! 

4.Episod RM yang paling best anda pernah tengok ?
Masa episod yang ada Park Jisung tuh . ahaha . serious best ! Park Jisung sekejap je dah rapat dengan RM . Lagipun ada IU masa tuh . ^^

5.Macam mana Anda boleh tahu tentang Variety Show ini ?
Lepas subscribe BEYOND . lama dah . tertengok . haha . masa tuh ada Joongki . sebab tuh tengok . tiba-tiba rasa macam best pula . even Joongki dah tak ada still teruskan tengok sampailah sekarang .

6.Siapakah kpop idol yang anda mahu dia jadi tetamu RM ?
 Beast ! ada tak ekk diorang datang . mesti best ! haha . dah boleh bayangkan dah . 

7.Selalu tengok RM kat TV atau Internet ?
Disebabakan oleh masalah internet connection dan masa yang mencemburui , saya hanya tengok RM dekat TV je . :(( .

saya randomly pass dekat nafaa and zahidah . Selamat Hari Raya . :)