Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Mwo ? SPM is O to the V to the E to the R ?
Posted on Tuesday, November 27, 2012 @ 11:27 PM < 0 jagiya >
Assalammualaikum wahai pembaca blog ku sekalian ~
Macam tak percaya , pejam celik pejam celik tup tup dah habis pun SPM . kan kan ?
Sungguh cepat masa berlalu . Rasa macam baru je habis UPSR harituh , Hoho . Ok , nak aku review about the exam or not ?
Wanna know my target for SPM's result ? But , I m so sorry , unluckily ,
 I don't think I wanna comment about the exam . orang kata , yang lepas tak payah lah nak dikenang-kenang .  So , let's wait and see . The results will show the truth . aiceehhhh . Nak tahu tak betapa terseksanya jiwa dan raga aku nak post dalam Bahasa penjajah Inggeris . Berapa hari ek aku post dalam BI . ? Tapi tak improve pun BI aku . Ok lupakan .
Haha . Move to another story ............................
yolll fanfic , aku nak buat fanfic . Aku try oneshot dulu . then baru berani buat drama . Idea ada , tapi character belum jumpa lah . ottokhae ? any suggestion ? Yang pasti taknak buat bias aku punya fanfic . hahaha . bias orang lain tak kisah .  Rasa macam terlalu pendek pula post ni . ahhh ~ tak apa lee . tak da orang baca pun . :) Conclusion , Don't cry over the spilt milk . -,- opppsss . //macam tak kena je\\




P/S : Wow ---- #BTOB . Minhyuk mine ! Lots of Love