Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Happy FRIDAY :)
Posted on Friday, December 21, 2012 @ 9:42 PM < 0 jagiya >
Okay hari ni seriously excited gila-gila nak buat post. Haha . But firstly lemme beri salam dulu . Assalammualaikum w.b.t and Annyonghaseyo .
I guess you know whut i wanna post about , right ? Yeahh today's MUSIC BANK . Damn awesome ~ Their line of artist , and all of the performance memang double Daebak ! First performer is Ailee . Yeah she sings Heaven feat Infinite H. aku memang tak tahu siapa yang ada dalam Infinite H. *aku tanya #TeamInspiritGila tapi takda orang jawab* //SadLifeu\\. So , aku just continue watching then suddenly , ada orang rap . guess what ? OMGYU ! It's HOYA . Bias aku dalam Inpineteu. Sekejap je pun dia keluar . Tolong rap je sikit . Dongwoo sambung lagi sikit. After that , siapa ek ?? LOL tak ingat haha . BTOBAP ke ? entah lah ~ but BTOB and BAP DANCE BATTLE is sooooooooooo freaking AWE to the SOME //screaminggggggg\\ . Rasa nak download je part dance battle tuh tapi internet connection memang teruk. Teringat masa TEENFINITE . Their collaboration was hawt . Sambung balik pasal BTOBAP . Yongguk says "To All my BABY" ,  Ilhoon : "Melody ddara"  //which means Melody  follow me\\.  Ok aku terasa . haha . yeah~ siapa lagi yang best tadi .... hmmm hah ! got it ! Loving You by Sungjae , Zelo , Chunji , and Donghyun ! HAHA . aku tak berhenti ketawa tengok diorang . Mostly , masa tengok jello . Bukan main comel . Suka part yang masa gelek //pervert\\ . Siapa yang tak tengok better korang tengok keyh dia punya ulangan malam ni. *Kpopper lahh , yang haters tuh main jauh-jauh sana !* Rugi tak tengok , haha . Next next , SHINee pun ada . T.T hoho . Happy dapat tengok Choi . Rambut dia dah macam rambut lama and aku belek telinga dia still tak ada earing . Dia alah ke ? btw aku happy . HAHA . Infinite pun best tadi ~ :) tak tahu nak cakap apa pasal infinite . Myungsoo a.k.a  L , dia memang ........ patutlah #TeamBiniBiniMyungsoo ramai . kekeke . aku still with Hoya no matter what //PeaceYo\\ . Masa Boyfriend tadi aku tak perasan kembar lagi sorang . Ingatkan tak ada , rupanya dekat belah tepi . Hoho . Tak tahu kenapa aku tak dapat bezakan diorang tadi , Biasa boleh je . aneh aneh aneh ... Rasanya dah habis dah ni cerita pasal MuBank . wait-2 ! aku terlupa FTI . hohoho . Tadi Hongki nyanyi bersemangat . Merah-merah muka tarik suara . So , for siapa-2 yang cakap Korea miming tuh agak-agak lah ye . Tak semua , repeat , tak semua . Conclusionnya , memang zzang lah hari ni punya . Puas hati dapat tengok.

BTW , Fanfic aku dah sampai Chapter 2 . Siapa yang ada baca tuh gomawo . Really appreciate it . Yang tak baca tuh tak apa :) . kalau rasa-rasa nak baca , jemput lah ~~~ //aegyo face \\ . Dont forget leave a comment so i can visit you . and baca fanfic korang jugak .


NOW IMMA BTOBAP SHIPPER :*


P/S : Nak baca fanfic ? nah LINK . :)