Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
KAWAII GIVEAWAY
Posted on Wednesday, December 5, 2012 @ 10:29 AM < 3 jagiya >


Assalammualaikum w.b.t and annyong ! *wave*
Okay hari tuh ada someone tag aku untuk masuk GA . Mula-mula macam tak nak tapi lepas tengok hadiah-hadiah dia dan rules dia . Teringin pula nak join coz dah lama tak join GA and memang tengah free . Lagipun hadiah dia KAWAII GILOS plussss rules tak susah sangat . And yeah if you wanna join it click the above banner , Make Sure OBEY all the rules okay !. haha . dah macam aku punya GA pula. Sorry-sorry . Soooooo , emm tu je lah . Apa apa pun , kalau ada rezeki adalah . :) Kalau takda it's okay anggap ajalah for fun . Next time boleh join lagi kan-2 ?

New update ! 
Wahhh ! Hadiah ditambah lagi ~ And of course lah kawaii sangat sangat ! . Pokoknya , memang sesuai lah GA ni dinamakan KAWAII Giveaway . Tak sabar nak tunggu Deadline . Wahh aku geram tengok Rillakuma with headphone tuh !!! Omona ~ Dahlah big fan of rillakuma . O,O . Nah link senarai hadiah .. Tengoklah sendiri . Huhu jom join . rugi tak join . Sempat lagi ni ... jom !!!

P/S : Tag this girls Fatin and Mazni