Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
WORDLESS FRIDAY XDD
Posted on Friday, December 28, 2012 @ 10:54 AM < 0 jagiya >
Assalammualaikum and annyeong !
actually , tak tahu nak update pasal apa sebab tak ada benda yang menarik perhatian dalam beberapa hari ini . Everyday sama je . No new experience //derp\\. Yang ada hanya repetition . Haha . 
So , decide nak ungkit cerita lama . Haha . sounds bad ~ ungkit ungkit ni .Tapi tak pun . Nak nampak baik emmmm kenangan masa sekolah yang deeja tak boleh lupakan .
Jom lah ...
Korang still ingat tak pasal yang cikgu deeja suruh buat dulu tuh . Maybe ramai yang tak tahu kan sebab blog ni tak ramai yang baca . Kalau nak baca dekat sini. Alaaa yang ada doodle tuh . First doodle yang deeja buat sendiri . memang hodoh gila lah . HAHA . Nak tengok tak movie maker yang deeja buat tuh ?


Guess what ? Video macam tuh pun dapat no.3 taww ! HAHA . Tak tahu lah dia pilih berdasarkan apa . tapi banyak yang lagi best . maybe rezeki kot . And kalau korang nak tahu , banyak rintangan dan halangan yang harus kami tempuhi sepanjang pembikinan video ni . // aicehhhhh \\ Seriously memang fed up gila . Rasa nak give up pun ada . Tak ingat berapa kali deeja buat .  3 ke 4 kali entah , belum campur yang buat kat pc . memang bengang gila . Masa first buat dah okay dah // lagi gempak dari yang kat atas tuh \\ . Tapi nak save tak boleh pulak .try buang tuh buang ni . akhirnya bila dah geram aku buang semua //evil laugh\\ . Yang merana aku jugak . Nak kena buat balik . Haha . Lepastuh buat lagi , tak boleh save jugak ! . -,- Then , try buat dkt notebook kawan , dah siap ................... tapi terlanggar plug , tercabut , hilang . tak sempat save .  //crying Han river\\ masa tuh , esok dah kena hantar  . and dah pukul 12 lebih // flips lappy \\ . Sooooo , malam tuh jugak buat yang dekat atas tuh , sebab tuh lagu tak banyak .  However , alhamdullilah dapat no.3 , and i got a little cute lamp . Blue colour . Masa nama kena panggil tuh memang terkejut laa . sebab tak jangka akan dapat . dah lah simple , pakai lagu korea pulak tuh //HAHAHA\\ . Yang penting , I will never forget this moment . ;)

P/S : Kejap 'aku' , kejap 'deeja' . HAHA . Serabut .......