Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Gloomy Thursday -,-
Posted on Thursday, January 3, 2013 @ 4:34 PM < 0 jagiya >
Assalammualaikum guys . Annyeong !
I'm using new skin  ! Susah gila kan buat skin ni . Aku try nak belajar coding coding tuh semua tapi memang tak boleh nak masuk dah . Otak aku tak boleh nak terima , yang aku tahu ubah sikit-2 je orang punya skin . Btw , rasanya kpopper ramai sangat pandai buat skin . I adore you guys ~ Ajarlah aku weyh . . . . tsk tsk .

Actually , aku nak wish birthday dekat someone . Aku terlepas satu hari . Mianhaeyo .

Dear Nadzwa ,
Saengil chukahae wawa ! May Allah bless you . Woahh cepatnya kau 18 tahun . Hahaha . Thanks for everything . Even aku tak pernah jumpa kau , aku rasa macam dah jumpa je . Haha . One day , insyaallah kita mesti jumpa punya lah . hoho . So , aku doakan kau dapat result SPM yang baik . Amin ... Sorry late wish . hehehe . 

Tak ada hadiah nak bagi dekat kau , just poster simple yang aku buat ni je ~ sobs sobs .
here .....



P/S : Akhir-akhir ni aku suka godek-godek Photoshop . hoho