Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Happy New Year !
Posted on Tuesday, January 1, 2013 @ 9:01 PM < 0 jagiya >
Assalammualaikum and Annyeong ! Hye guys . IT'S TWO THOUSAND THIRTEEN  !!!
//Why so excited ?\\  HAHA .Tak tahu nak buat post apa . Aku just nak wish happy new year je . Ye aku tahu patutnya semalam aku wish . Tapi belum terlambat lagi right ? So first of all , aku harap tahun 2013 ni akan lebih baik daripada tahun-tahun lepas . Tambahan lagi , aku pun dah tak jadi budak sekolah //penganggur\\ . Hahaha . Duduk rumah tanam anggur yang tak akan tumbuh . Of course I wish I get some work dalam 3 bulan ni sebab duduk rumah membosankan . Lagipun , duit tak masuk . Susah nak beli barang untuk diri sendiri . Nak minta kat ayah ? hmmm tak berani lah ~ HAHA . Omma ? pun tak da duit juga . Kesimpulannya , I WANT TO WORK . Kerja apa pun tak kesah lahh asalkan bukan yang bukan-bukan //kan kan kan ?\\ kekeke . BTW , esok dah sekolah eh ? Wah untunglah ."SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH" for my beloved dongsaeng(s). //aegyo\\ hahaha . Saengs ~ lend me your ears . Lemme give some advices for you  .

하나 , Enjoy your school life cause you will miss it when you leave  둘 Make some memories during your school days .
 , Study smart . . and always give your best in every test.

That's all . Terserah nak dengar ke tak . It's up to you  . Ok lahh . Dah tak tahu nak cakap apa lagi . 
Chalgayo ~ 



P/S : Tahu poster tak lawa . So , jgn curi ....