Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
RUNNING SHINee
Posted on Saturday, February 16, 2013 @ 9:09 PM < 1 jagiya >
Assalammualaikum and annyong guys . Actually , I don't know what to talk about . Tak ada idea lah . Hehe . Hmmppp . Yeah lemme tell you about the best thing for tis week ! .

Apa-apa ? cecite-cecite ~ 
First , Running Man ! episod yang ada ramai idol tuh . Hoho  . Best gilaaa ~ hahaha .

Kenapa pulak ? Bukan selama ni Running Man memang best ke ?
Memey lohhh . Running Man tiap episode best . But that episode is soooo daebak ! Why ? cause of the idol lerr . Hahaha . Running Man versus Idol , pecah perut gelak okay . In the middlenight ! Macam puntianak gelak . Kalau aku sorang takpe jugak . Ada lagi dua orang yang temankan tengok . Haha .

Apa istimewanya ada idol ni ? Sama je macam minggu-minggu lain ~~
Eh ! Tak laa . Lain sikit sebab ada ultimate bias aku . Haha . Korang tahukan siapa ? And kita dapat tengok perangai sebenar k-idol bila dalam variety show ni . Tu yang special sikit . ;)

Next question ? ? ? *Krik krik krik

Kira dah tak ada soalan lagi kan ? Actually nak cerita pasal GDA . tapi sebab belum tengok Part 2 aku post lain hari lah ye ? Guys ... I love ya ~ HAHAHA . tetiba je ...

DREAM GIRL

SHINee will comeback so sooon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ! You know what ? I am soooo freaking excited . kekeke . Ok , thats all for today . ppyong !

No photo for today post . :)