Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Hwaiting !
Posted on Monday, March 11, 2013 @ 11:38 AM < 0 jagiya >
Assalammualaikum and annyeong ! Ok , tak pernah pernah aku start entry dengan gambar kan ~ hahaha . First time . Gif tuh lawo sangat sebab tu geram nak pakai . XDD .  gif tuh aku rembat dekat weit je . kekeke . Lagipun , dengar cerita EXO nak comeback right ? Exo stan dah lama tunggu diorang , sampai ada yang dah malas nak tunggu . Aku takda lah stan EXO gila-gila . Biasa je , sama macam aku stan groupies yg lain . Tutup cerita EXO . Let's move to another story . More important than kpop thingy . HAHAHA . Jyeeeahhh ~ SPM RESULT gonna comeout so soon .  Nine days left guys ... and Im //cough// soo //cough// 'excited' ... -,- . Excited sangat ! hmpp ~ Actually it freak me out !!!!!!! . I'm afraid that I'll be crying all day long . But I'll try not to burst out my tear , no matter how good or bad my result is . In shaa allah .

awhh seobangnim ~~ T.T
Hope result tak teruk . Pray for me guys . :) Lastly , saya Deeja mendoakan semua pelajar batch 95 yang ambil SPM last year dapat result yang baik-baik . Amiin ~ Goooooood Luck ! Meet u in University maybe ? ppyong !

For namja , Hyuna eonnie say hwaiting !

For yeoja , take this Luhan . ;D
P/S : 20 Mac ke ? 24 Mac ke ? 28 Mac ke ? The important thing result tuh keluar jugak ~ Pray for the best !