Skin is made by Mitsuno Hanna
Basecode by Pika
Helped by { 1 | 2 | 3 }
Tutorial : Ugly Alphabet Pillow XD
Posted on Friday, March 29, 2013 @ 1:48 AM < 0 jagiya >
Assalammualaikum and annyeong guysss ~

Let's start . So lazy to type an intro . XDD



Maklumat tambahan

1. Gunting ikut suka size yang korang ingin kan . Huruf pun sama okay . Pilihlah warna yang korang suka .
2. Untuk mencantumkan 2 keping felt tuh sila gunakan jahitan insang pari . Tak tahu ? Here MV . Im not the owner ~ credit to her .
3. Jangan lupa tinggalkan sikit ruang untuk masukkan kapas/fiber . Lepastuh baru tutup .
4.Apa benda yang aku gunting lama naw tu ? Actually aku tak nak tepi dia tuh ada segi . Nanti tak lawa .
5. Macam biasa gamkan brooch belakang dia or kalau nak buat keychain pepandai lah cari ruang yang sesuai untuk jahit penggantung .
6. Video aku memang buruk . tangan gatal nak buat . biarlah ~ XDD
7. Kalau tak faham , buat-buatlah faham . LOL
8. Thanks for reading .

Silalah buat betul . Video tuh cuma tunjukkan cara saja . Sekian